Nedre Buskerud Krets

Nyhetsbilde

Rumpeldunkturnering i midnattssol

Som eneste lag fra kretsen i rumpeldunkturneringen var Hyggen godt forberedt. Med hjemmelagde kapper og sopelimer var det stort engasjement på både banen og sidelinjen. Det ble mange mål og speidernes innsats ble belønnet med finalekamp.

Hyggen dro med totalt 47 speidere til Bodø, med 9 i roverleiren og resten samlet på et koselig leirområde omgitt av speidere fra Grenland og Buskerud. Det ble en flott leir med mange fine opplevelser og minner. Det var også lagt opp til mange morsomme aktiviteter som de ikke hadde vært borti før.

Som alltid på leir stod vennskap sentralt, både i gruppen, på tvers av gruppene og landegrenser. Hyggen hadde en koselig vennskapsgruppe fra Irland, 1st Wicklow – 2nd Dublin. – Det var kjempegøy med utenlandske naboer, og vi hadde blant annet et leirbål sammen, hvor vi byttet skjerf og lærte å spille tromme, sa Gerd Berget.

Ett av høydepunktene var midnattshaik til Keiservarden etter avslutningsleirbålet for å se midnattsolen. Store deler av troppen dro av gårde, og var på toppen litt etter midnatt med fantastisk sol. Nora hadde bursdag den dagen. Denne ble feiret med et stopp på veien klokken 24, med bursdagssang og kjeks. På toppen ble det kveldsmat i midnattssol.

I gruppa fikk både speidere, rovere og ledere prøvd seg på aktiviteter. Lederne var så heldige å få være med på aktiviteten «Dovask», og virket fornøyd med det.