Nedre Buskerud Krets

Nyhetsbilde

Kretsens snøhuletur til Finse

Dato: 14.03.2020 - 15.03.2020

Sted: Finse


14.-15. mars arrangerer Speiderombudet snøhuletur til Finse.
Avreise fra Drammen stasjon på lørdag morgen. Og retur til samme sted på søndag kveld. Tidspunkt for togavganger vil bli opplyst på snøhulekurset.
Grunnet bestilling av billetter hos VY er påmeldingsfrist 31.januar. Arrangementet er for vandrere, rovere og ledere. Det å sove i snøhule er en fantastisk opplevelse som kan anbefales på det sterkeste!
Før turen vil det bli holdt en obligatorisk kurskveld 4. mars på Speiderhuset til Hyggen speidergruppe for alle som skal være med og foreldre er nysgjerrige er også velkommen.

Alle grupper/snøhulelag må selv stille med alt nødvendig utstyr, dette blir gjennomgått på snøhulekurset hvor det også blir delt inn hulelag, og fordelt fellesutstyr.

Det er ingen krav til forkunnskaper, men det er en fordel å ha gått på skitur med sekk tidligere, selv om distansen fra togstasjonen til skavelen der det skal graves hule normalt ikke er veldig lang.

Speiderombudet sørger for tilstrekkelig erfaren stab for gjennomføring av snøhuleutren.

Turen har et max antall på 50 deltagere, så her er det førstemann til mølla.

Påmelding gruppevis til nedrebuskerud@speiding.no.

Spørsmål kan rettes til Petter Justad tlf. 40236186

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/nedrebus/nedrebuskerud.no/www/wp/wp-includes/class-wp-query.php on line 3318