Nedre Buskerud Krets

Nyhetsbilde

Invitasjon til Peff 1 kurs

Dato: 25.10.2019 - 27.10.2019

Sted: Leikvinjar

Pris: o

Påmeldingsfrist 26.09.2019

Informasjon om påmelding:

Påmelding gruppevis via link i medlemssystemet.

 


Peff 1 kurset er åpen for alle som har lyst til å fungere som patruljefører eller assistent i patruljen. Avklar med Troppsleder om deltakelse.

Selv om det er sengeplasser nok inne, er det fine overnattingsmuligheter ute.

Dette kurset er en del av patruljeføreropplæringen i Norges speiderforbund og har varighet på ca 20 timer. Kurset gjennomføres i rammen av kurspatruljer og deltakerne får kjenne på hvorfor patruljen som arbeidsform er den eneste rette i følge Baden Powell.

Kurset skal tilføre patruljeførere og patruljeassistenter kunnskap og innsikt om speiderhistorien, speidermetoden, treningsprogrammet, speideridealer og patruljesystemet. Sette opp terminliste, planlegge speidermøter og hva slags hjelpemidler som finnes for å gjøre oppgaven som patruljefører og assistent enklere.

Ta gjerne en samtale med troppsleder og tenk på hva slags temaer dere ønsker å arbeide med etter jul og som skal føres opp i terminlisten. I den sammenheng kan det være fint å føre opp momenter fra treningsprogrammet dere ønsker å ha på tropps- og patruljemøter.

Deltakerne vil bli inndelt i kurspatruljer på tvers av grupper. Det vil være behov for voksenhjelp under kurset. Disse vil utgjøre Kursstab og må være forberedt på å møtes en gang før kursstart. Hold av onsdag 2. oktober fra kl 18. Møtested vil bestemt senere.

Det er ønskelig primært med speiderledere, men voksne/ foreldre kan også benyttes til enkelte oppgaver. Den enkelte gruppe må stille med minst en speiderleder/ voksen. Endelig antall voksne vil være avhengig av påmeldte.

Kurset er gratis. Kursmateriell lånes ut under kurset. Den enkelte deltaker tar med seg egen mat til lunsj på lørdag samt frokost og lunsj på søndag. Alt annet ordner kursstaben.

Hvis det skulle være noen spørsmål ta kontakt med Rune på rhaukedal@gmail.com. Påmelding via medlemssystemet torsdag 26. september 2019.

Vel møtt til et godt kurs.


Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/nedrebus/nedrebuskerud.no/www/wp/wp-includes/class-wp-query.php on line 3318