Nedre Buskerud Krets

Nyhetsbilde

Vannvittig i fjæra

Patruljen Falk og Hønsehuene fra Konnerud, fikk en «vannvittig» opplevelse på leiren. De var heldige å få være med sjøspeiderbåtene på tokt, som en av aktivitetene.

Det var ikke alle forunt å få være med speiderbåtene på tokt. Men to av patruljene i Konnerud speidergruppe fikk altså beskjed om å bytte ut torsdagens planlagte aktivitet med en tur på sjøen.

Det var opplæring i knuter, linekasting og redningsvester. Så var det ut på tokt. åtte skuter i formasjon ut fjorden er imponerende syn. En vellykket aktivitet som alle så ut til å trives godt med.

Forsket i fjæra

Aktiviteten forske i fjæra var vellykket for patruljen Falk fra Konnerud. Med bøtte, spade og stormkjøkken fikk de smake på sjøens hemmeligheter. Blåskjell, tang og tare ble til en salt smaksopplevelse som ingen av guttene hadde vært borti før. – Selv om dette var litt uvant, har vi smakt på «suppa» alle sammen, sa Erik Stephan

På markedsdagen fredag, var det ivrige rovere og speidere, som hadde opplæring i bueskyting. Det var ingen premie å få, men det samlet likevel mange til prøveskyting.